FOTO Crin Antonescu crede că boicotul PDL aduce un rău enorm României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miting anti Băsescu la Oradea
Miting anti Băsescu la Oradea

Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost ultimul care a luat cuvântul la mitingul USL ce s-a desfăşurat la Oradea. El a afirmat că boicotul PDL, în ce priveşte referendumul de duminică, aduce un rău enorm României şi nu există un sfârşit mai jalnic pentru un om politic democratic.

După ce s-a întâlnit cu liberalii din Bihor, în jurul orei 19.00, preşedintele interimar Crin Antonescu a urcat pe scena din Piaţa Independeţei, din Oradea, unde le-a vorbit celor prezenţi despre importanţa referendumului din 29 iulie.

Miting anti Băsescu la Oradea Miting anti Băsescu la Oradea Miting anti Băsescu la Oradea

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

„Sunt alături de Victor Ponta și echipa USL pentru că ei sunt Guvernul României. Orice președinte va avea România după Traian Băsescu, acel președinte care are obligația să-i reprezinte pe toți românii și să lucreze în interesul tuturor români va trebui să lucreze împreună cu Parlamentul, cu Guvernul, cu administrația locală, că-i plac, că nu-i plac, asta este obligația lui. Pentru că ei vă reprezintă pe dumneavoastră. De aceea sunt împreună cu ei, pentru că sunt împreună cu dumneavoastră", a spus Crin Antonescu.

A avut de făcut unele declaraţii şi în ce priveşte boicotul anunţat de PDL-işti pentru ziua de 29 iulie. "Staţi acasă, mi-e frică de votul vostru. Acesta este mesajul lui Traian Băsescu pentru români", a spus Crin Antonescu.

 Acesta a făcut unele afirmaţii şi în ce priveşte lovitura de stat, pe care Traian Băsescu susţine că România a primit-o. "Toată lumea în România, fie că îl mai vrea sau nu pe Traian Băsescu, ştie că o lovitură de stat nu se dă cu Parlamentul, cu deciziile Curţii Constituţionale, chemând oamenii la vot, ci cu tancurile, armata, încălcând votul oamenilor, iar Traian Băsescu vă spune azi că dacă veniţi la vot validaţi o lovitură de stat. Îmi pare rău pentru Traian Băsescu", a mai spus preşedintele interimar, Crin Antonescu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite