FOTO Comisarii OPC au dat amenzi de peste 30.000 în piaţa Ocso, din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control OPC
Control OPC

Comisarii OPC Oradea au desfăşurat mai multe controale la agenţii economici care se ocupă de comercializarea produselor alimentare din piaţa Ocso, din Oradea. Controlul s-a desfăşurat ca urmare a temperaturilor ridicate din acest weekend. 

De la primele ore ale dimineţii, comisarii OPC Oradea au fost prezenţi în piaţa Ocsa din Oradea unde au demarat o serie de controale. După cum era de aşteptat, neregulile nu au întârziat să apară. La unii comercianţi cântarele lipseau, cum de altfel lipseau şi elementele de identifcare ori caracterizare ale produsului.

  

Control OPC Control OPC Control OPC

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

În vizorul inspectorilor au fsot luate şi plăcintăriile ori gogoşeriile din zonă. Nici acestea nu au stat bine la mai mute capitole. Potrivit comisarilor smânâna era ţinută în soare, la fel ca aluatul pentru plăcinte, peste care plăcintăresele au uitat să pună un prosop sau un şerveţel.  O altă problermă a fost cea a gramajului necorespunzător sau a lipsei cântarului.

"Având în vedere temperaturile ridicate din cursul acestei zile am demarat un control pe alimentaţie publică. O primă concluzie ne arată că, din păcate, calitatea serviciilor lasă mult de dorit, de aceea i-am sancţionat pe toţi cei care nu aveau actele în regulă sau nu respectau legea în ce priveşte desfăşurarea activităţii", ne-a spus Traian Bejan, directorul OPC Bihor.

În urma acţiunilor, comisarii OPC au aplicat 10  de amenzi contravenţionale în valoare de  peste 30.000 de lei, dar şi mai multe avertismente. Ei au afirmat că astfel de controale vor continua şi în perioada următoare, în special la ştranduri. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite