FOTO Avioane uşoare de mii de euro au făcut spectacol de 1 Mai, la complexul de agrement de la Ineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de avioane uşoare au zburat astăzi de pe hipodromul complexului de agrement Kings Land, din localitatea bihoreană Ineu.  Bijuteriile de zeci de mii de euro au brăzdat cerul, iar spectacolul oferit de piloţi a fost răsplătit cu ropote de aplauze de spectatori.

Oameni de afaceri, medici sau alte persoane cunoscute în diferite domenii, din Ungaria şi România au petrecut ziua de 1 Mai relaxându-se la complexul de agrement din Ineu, o localitate bihoreană aflată la aproximativ 20 de kilometri de Oradea. A fost primul miting aviatic desfăşurat în Bihor în acest an.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe imagini

Din programul zilei nu au lipsit nici concursurile de golf, sau spectacolele din zona hipică, unde au putut fi văzuţi la lucru cei mai performanţi români la sărituri peste obstacole, dar şi la cursele de atelaje.

"Astăzi inaugurăm aerodromul Kins Land Ineu şi am pregătit un program de agrement pentru mai multe gusturi", ne-a spus Monika Kiss, proprietara centrului de agreement.

 Peste 500 de spectator au trecut pragul centrului şi au dat picnicul la iarbă verde pentru un spectacol aviatic. Piloţii au încercat să-i impresioneze prin spectacolul oferit la sute de metri altitudine.

"Pilotez aeronava de doi an, şi din fericire nu am avut niciun eveniment major. Din copilărie mi-am dorit să devin pilot motiv pentruu care am ales să fac planorism. Între timp am reuşit să-mi cumpăr şi propria aeronavă" ne-a spus Bogdan Popa, din Cluj.Preţul unei astfel de biuterii zburătoare porneşte de la 10.000 de euro şi poate depăşii chiar şi 35.000 de euro. Cei mai îndrăzneţi au putut petrece o jumătate de oră de zbor dacă au scos din buzunar 100 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite