FOTO Autoturismele de lux au mărşălui, prin Oradea, împotriva lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de maşini de lux au luat parte la marşul anti Băsescu, organizat de către deputatul PNL Octavian Bot. Scopul acţiunii a fost de a-i îndemna pe orădeni să iasă la vot, pe 29 iulie, şi să pună ştampila pentru demiterea lui Traian Băsescu, preşedintele suspendat.

În cele 20 de maşini, care s-au aliniat pentru a participa la marşul împotriva lui Băsescu, s-au îmbarcat aproximativ 30 de persoane. Marşul a început din parcul Brătianu, din Oradea, şi coloana a pornit prin oraş purtând pancarde sau afişe pe care scria "DA România, fără Băsescu!" sau "Octavian Bot, deputat PNL: DA Referendum".

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

"Spuneam că somnul raţiunii naşte monştri. Se pare că unul dintre produsele acestui somn este Traian Băsescu. Mă îngrijorează acest preşedinte, care manifestă serioase deviaţii de comportament, transmiţând Uniunii Europene că în România are loc o lovitură de stat. Este un lucru foarte grav. Eu cred că se necesită chiar un control psihiatric pentru a stopa această nebunie", a declarat Octavian Bot.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite