FOTO Accident grav pe un bulevard din Oradea. Două femei au fost spulberate pe o trecere de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe trecerea de pietoni
Accident pe trecerea de pietoni

Două femei au fost spulberate în urmă cu aproximativ o oră pe o trecere de pietoni din Oradea. Şoferul vinovat a reuşit să oprească autoturismul la aproximativ 50 de metri de locul accidentului.

Două femei de peste 60 de ani se zbat între viaţă şi moarte la această oră, după ce un şofer le-a spulberat pe o trecere de pietoni, din Oradea. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Dacia.

În primele şase luni ale anului, 12 oameni au murit din cauza traversării prin locurile nepermise Accident pe trecerea de pietoni Accident pe trecerea de pietoni

Da click pentru mai multe imagini!

Cele două se angajaseră în traversarea străzii, regulamentar, pe prima bandă nefiind nicio maşină, şoferul de pe banda doi a oprit, însă nu acelaşi lucru l-a făcut şoferul de pe banda a treia. Victimele nu au avut nicio şansă în faţa vitezomanului, care le-a luat din plin pe capota maşini, şi le-a aruncat la câţiva metri. Bărbatul conducea un Volkswagen Passat, pe care a reuşit să-l oprească la aproximativ 50 de metri de trecerea de pietoni.

Martorii au fost îngroziţi de accident. "Nu cred că au nicio şansă să scape cu viaţă. Una dintre ele se zbătea ca un pui", ne-a spus un orădean care a văzut accidentul. Şoferul autoturismului de pe banda a doua a declarat că a văzut femeile trecând prin faţa lui, după care le-a văzut întinse pe şosea.

"Eu am oprit ca să le las să traverseze. Pe şoferul de pe banda a treia nu l-au văzut. Când a trecut pe lângă mine am crezut că trece un avion", a declarat Lakatos Zsolt. Impactul a fost atât de puternic încât proteza uneia dintre victime a fost aruncată pe şosea, la fel şi poşetele celor două şi saboţii  cu care erau încălţate.

Arhivă Accident pe trecerea de pietoni Bărbatul cu tricoul in dungi este soferul vinovat

Dă click pentru mai multe fotografii!

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj de la ambulanţă, care au transportat victimele la UPU, starea lor fiind una gravă.

Şoferul vinovat are 35 de ani, şi-a recunoscut vina şi le-a declarat poliţiştilor că regretă fapta.

"Şoferul autoturismului Volkswagen Passat circula dinspre Bulevardulu Dacia, spre strada Transilvaniei, pe banda a treia de circulaţie, iar la trecerea de pietoni cu strada Carpaţi a accidentat grav două femei în vârstă de 61 respectiv 67 de ani, care s-au angajat în traversarea trecerii de pietoni. A fost testat cu aparatul aclool test, rezultatul fiind negativ. Urmează să i se recolteze şi probe biologice. A recunoscut din prima, şi regretă cele întâmplate", ne-a spus inspector Alin Gherman, din cadrul Poliţiei Rutiere Oradea.

Şoferului i se va întocmi dosar penal de cercetare pentru vătămare din culpă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite