FC Bihor a redus cheltuielile după ce a reziliat contractele a șase jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pascal, Cosma, Opriceană, Bucur, Ambruș și Străuț au fost "disponibilizați", iar cheltuielile clubului din Iosif Vulcan s-au redus cu aproape 8.000 euro lunar. Singura ofertă ajunsă pe adresa clubului a fost transmisă de Astra Ploiești, echipă interesată de achiziționarea lui Lukacs Raymond.

Până va decide noul antrenor al grupării din Iosif Vulcan, Ioan Lucian a trebuit să reducă din cheltuieli. "La nivelul echipei de seniori s-a întocmit un nou regulament de ordine interioară și au fost disponibilizatți șase jucători, venituri lunare de 7.209 euro", a spus președintele clubului FC Bihor. În plus oficialii au declarat că prin plecarea lui Pascal, Opriceană, Străuț, Bucur, Cosma și Ambruș s-a făcut o reducere de 860 euro/lună la plata chiriilor. Cosma a renunțat la colaborarea cu orădenii fără a avea pretenții.

Reduceri drastice la capitolul cheltuieli

Din octombrie, bugetul de salarii pentru staful tehnic s-a redus cu 1.080 euro în fiecare lună, iar pentru personalul administrativ cu 2.916 lei. "Numărul de jucători retribuiți lunar de club trebuie să scadă de la 42 la 32, iar clubul se va concentra pe folosirea în proporție de 80% a jucătorilor bihoreni", a spus Lucian. Președintele roș-albaștrilor a recunoscut că până în acest moment pe adresa clubului a sosit o singură ofertă pentru Lukacs Raymond din partea echipei Astra Ploiești. "Lukacs are o clauză de reziliere de 200.000 euro", a spus Ioan Lucian. Președintele orădenilor l-a ofertat pe Țîrcă. "A primit o ofertă de la club pe care ne-a promis că o va analiza", a precizat Lucian.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite