Oradea: Probleme financiare la clubul FC Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Bihor nu are niciun leu în visterie şi riscă să nu participe în noul sezon. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului orădean, care nu pare dispus să continue în situaţia actuală. Gheorghe Alexandrescu aşteaptă un răspuns din partea finanţatorilor până la finele acestei luni.

Preşedintele lui FC Bihor nu vrea să mai facă nicio concesie şi se pregăteşte să plece de la cârma clubului orădean. „Voi decide dacă mai accept să mai stau pe post de mobilă aici, în conditiile acestea. Sunt dispus încă odată să nu fiu preşedinte, să fiu manager," a declarat Gheorghe Alexandrescu, preşedintele clubului FC Bihor. Gheorghe Alexandrescu recunoaşte că nu ştie care este valoarea  restanţelor financiare ale clubului, deoarece încă nu s-a efectuat auditul. Preşedintele clubului spune că are nevoie de 500.000 de lei doar pentru a plăti toate restanţele către stat şi către terţi.

Mai multă organizare la FC Bihor

Din acest sezon clubul FC Bihor va emite bilete şi abonamente cu culori diferite, în funcţie de locul ocupat. Cel mai scump abonament va fi la tribuna oficială şi va costa 200 de lei, în timp ce la peluză, cele 17 meciuri costă doar 50 de lei. Abonamentele si biletele vor fi de trei culori: albe, roşii şi albastre. „Acei oameni care stau la porţi şi fac controlul corporal şi rup biletele sau  verifică abonamentele, vor stii că un om cu un bilet albastru nu are ce să caute la poarta din mijloc, sub tribuna oficială. Cel cu biletul albastru nu are ce să caute acolo,“ a spus Ionel Danciar, organizator competiţii FC Bihor. Mai mult decât atât, conducerea clubului a decis să facă ordine şi în parcarea stadionului.  „În zona de parcare din jurul stadionului se vor emite parkinguri speciale pentru fiecare joc. Deci nu o să mai fie maşini una peste alta," a spus Ionel Danciar.  Unul din colţurile stadionului va fi destinat în exclusivitate copiilor, care vor avea acces gratuit.  

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite