Oradea: Fotbaliștilor de la FC Bihor le e frică de gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Fotbaliștilor de la FC Bihor le e frică de gripă
Oradea: Fotbaliștilor de la FC Bihor le e frică de gripă

S-a schimbat obiectivul lui FC Bihor. Principalul orădean, Ovidiu Lazăr vrea să își ferească jucătorii de gripă.

FC Bihor va întâlni sâmbătă, într-un meci de verificare, pe CFR Timișoara, exclusă din campionat pentru trei neprezentări. „Vom face o repetiție pentru partida din campionat cu Fortuna Covaci. Urmărim să face pressing, să avem posesie. Trebuie să lucrăm la demarcarea atacanților și la modul în care să înscrie din faze clare. Ne vom feri de fazele fixe pentru că luăm gol”, a spus astăzi, Ovidiu Lazăr, principalul lui FC Bihor.

Obiectiv – “Să ne ferim de gripă”

Pentru amicalul de sâmbătă, antrenorii vor avea ca un altfel de obicetiv. “Să ne ferim de gripă. Teșan, Floruț, Bucur și Muscă sunt accidentați, iar Cosma are gripă”, a spus Ovidiu Lazăr. Antrenorul orădean a impus în meciul școală de ieri disputant în compania echipei a doua, sistemul 4-2-3-1. “Jucătorii nu cunosc foarte bine niciun sistem. Din păcate ratăm foarte mult la finalizare. Întâmpinăm probleme și cu terenul. Este foarte moale cel terenul al doilea, iar dacă intrăm pe suprafața mare, o distrugem”, a spus Lazăr care s-a plans și de faptul că ieri, la stadion nu s-a putut utilize apa caldă. În condiții dificile de pregătire, staful tehnic va căuta alte locații pentru desfășurarea antrenamentelor, la Biharia.

Spioni la meciul Daciei Mioveni

În ceea ce privește viitoarea întâlnire a fotbaliștilor bihoreni cu Dacia Mioveni, Ovidiu Lazăr a declarat că va trimite spioni la meciul cu Gaz Metan Craiova. “Vom înregistra meciul pentru că Dacia Mioveni este o echipă foarte ofensivă și câștigă meciurile din deplasare”, a spus principalul orădean. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite