Expoziție foto a absolvenților orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Conducerea Clubului Fotografic „Nufărul" din Oradea a pregătit penultima expoziţie de studio din acest an, realizată din lucrările absolvenţilor cursului de tehnică şi artă fotografică.

Expoziţia cuprinde 40 de imagini alb-negru, fotografiate pe filme clasice şi mărite în laboratorul propriu al Fotoclubului, respectiv 50 de fotografii color motivate cromatic, realizate de pe suport digital. Fotografiile sunt realizate de cei 12 absolvenţii ai cursului.

"Fotografiile expuse au fost realizate în cadrul unor deplasări de creaţie,  organizate în această toamnă, pe o vreme ploioasă, în centrul istoric a Municipiului Oradea, respectiv în studioul de lumini a Fotoclubului orădean. Tematica lucrărilor a fost inspirată din „spectacolul" oferit cursanţilor, într-o minunată zi de  duminică , când oraşul strălucea de frumoasele picături de ploaie de toamnă, care a impodobit centrul istoric al oraşului", spune Ștefan Toth, președintele Clubului Fotografic Nufărul.

Vernisajul expoziţiei va avea loc joi de la ora 17.00. Expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP, preşedintele fotoclubului orădean şi coordonatorul cursului. În continuarea vernisajului , de la ora 18.00, va avea loc lansarea cărţii „Secretele fotografiei digitale pentru începători", apărută sub îngrijirea editurii  „Casa" din Oradea.

Noua expoziţie organizată sub înaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România şi a Primăriei Municipiului Oradea, va  rămâne deschisă până la data de 16 decembrie 2009.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite