Expoziție de mărțișoare, ale elevilor de la Școala Generală 16, în Orășelul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziție de mărțișoare
Expoziție de mărțișoare

Primăvara îşi face simţită prezenţa şi în Orăşelul Copiilor din Oradea. Atât vremea plăcută, care permite copiilor să utilizeze toate echipamentele de joacă instalate în interior, cât şi o inedită expoziţie de mărţişoare şi de felicitări inaugurată azi, 25 februarie, la parterul clădirii multifuncţionale, vestesc primăvara care se apropie cu paşi repezi.

Expoziţia cuprinde peste 130 de lucrări realizate cu măiestrie de elevii claselor a III-a A, a IV-a A, B, C şi D de la Şcoala generală nr. 16 din Oradea sub îndrumarea doamnelor învăţătoare Gârba Corina, Luca Otilia, Torjoc Florica, Hirţe Mariana şi Micle Ioana. Copiii şi-au dovedit cu prisosinţă creativitatea şi simţul artistic, realizând o adevărată operă de artă în toate culorile curcubeului.

În Orăşelul Copiilor va poposi în zilele următoare şi o altă expoziţie de mărţişoare şi felicitări, realizată de elevii a 16 şcoli, licee şi centre din Oradea şi Bihor. De asemenea, în sala de activităţi socio-pedagogice se desfăşoară, zilnic, activităţi de creaţie cu participarea elevilor din Oradea şi Bihor în vederea confecţionării de mărţişoare, felicitări şi obiecte decorative.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite