Expoziția orădeană „Culorile Veneției” a fost prezentată în weekend și la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Constantin Dancoglu
Foto: Constantin Dancoglu

Expoziția artistului orădean Constantin Dancoglu este o selecție de 45 de lucrări pe tema „Veneția, orașul din lagună” și „Veneția în Carnaval”. Fotografiile au mai fost expuse și la București, Debrecen, Chișinău sau Belgrad.

La invitația Asociației culturale ARTIMAGE din Cluj-Napoca,cunoscutul artist fotograf orădean Constantin Dancoglu, membru al Clubului Fotografic "NUFARUL" din Oradea și al Asociației Artiștilor Fotografi din România,a deschis o nouă expoziție personală la Cluj-Napoca. Vernisajul expozitiei "CULORILE VENEȚIEI" a avut loc vineri în spațiul expozițional găzduit de Biblioteca Județeană "Octavian Goga". La vernisaj cuvântul de deschidere a fost prezentat de Mircea Albu, directorul executiv al ARTIMAGE Cluj, iar expoziția și personalitatea autorului au fost prezentate de profesorul Găina Dorel.
Expoziția este o selectie de 45 de lucrări,din expoziția inițială care cuprinde 80 de lucrări,fiind alcătuită din fotografii color având dimensiunile de 20x30 cm, montate pe cartoane negre de 30x40 cm. La vernisaj a avut loc și o proiecție digitală, acompaniată de partitura „Anonimul Venețian" a lui Benedetto Marcello

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite