Experţii au înjumătăţit viteza Mercedes-ului condus de interlopul care a ucis-o pe Adriana Jurcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Judecătoria Oradea are loc, mâine, un nou termen  în procesul interlopului Iuliu Alexandru Kiss, cunoscut drept Paprika. Prietenii şi cunoscuţii Adrianei sunt chemaţi să intre în sala de judecată cu poza tinerei pe piept, pentru a sensibiliza judecătorii, după ce la expertiza privind dinamica accidentului s-a stabilit că Paprika îşi conducea bolidul cu doar 87 de km/ oră şi nu cu 150 cum se vehicula în ziua accidentului.

La aproape patru luni de la producerea accidentului rutier în urma căruia Adriana Jurcan şi-a pierdut viaţa în timp ce sora sa geamănă Anca şi verişoara lor Mihaela au fost grav rănite, mâine  la judecătoria Oradea va avea loc  o nouă înfăţişare din proces. Mama gemenelor, Livia Jurcan, şi alţi priteni au făcut apel pe pagina de facebook.

„ Strigător la cer!!!. Viteza stabilită la expertiza privind dinamica accidentului: 87km/h. Incredibil ce se poate întâmpla. Câtă nedreptate. De la viteza de peste 100 de km/h Paprika este scos sub 90 de km/h. Ne aşteptăm ca la sosirea expertizei privind alcoolemia să iasă sub 0.8, sau poate au băut fetele şi au condus ele cu 160 de km/h. Doamne ce strigător la cer mai e" scrie Călina Maria Fresa pe pagina de facebook „Să fim alături de Anca Jurcan!"

Prietenii şi cunoscuţii Adrianei Jurcan sunt chemaţi să intre, mâine de la ora 12.00, în sala de judecată cu poza tinerei pe piept.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite