Evaziune fiscală cu fructe şi legume fără acte de provenienţă, în pieţele din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au acționat în piețele agroalimentare din Oradea, săptămâna trecută. Controalele au arătat că în pieţele orădene se practică şi acum comerţul illicit, de produse fără acte de provenienţă.

În cursul săptămânii trecute, polițiștii de investigare a Ffaudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au desfășurat activități pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, depistarea persoanelor care comercializează mărfuri fără acte de provenienţă sau fac vânzare ambulantă în locuri neautorizate, urmărind totodată modul de comercializare a legumelor și fructelor în piețele agroalimentare din Oradea.

 Marfă, fără acte

Astfel, în urma efectuării unui control la o societate comercială, s-a constatat că aceasta oferea spre vânzare mărfuri pentru care nu deținea acte de proveniență.  „Au fost ridicate în vederea confiscării peste 1.300 de kg de fructe și legume, în valoare de aproximativ 4.000 lei, iar societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei”, a spus Sorin Secară, ofiţer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite