Evazioniști bihoreni, prinși cu tone de carne, fructe și legume din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii sunt cu ochii pe comercianţii de legume şi fructe (foto arhivă)
Oamenii legii sunt cu ochii pe comercianţii de legume şi fructe (foto arhivă)

Doi bihoreni care transportau cu două autotractoare 10.000 de kg de carne de porc și peste 24.000 de kilograme de fructe și legume, având ca furnizori diverse firme din Ungaria și ca beneficiar o firmă fantomă, au fost amendați joi de către polițiștii de investigare a fraudelor.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Bihor, au depistat joi în trafic, în zona punctului de trecere a frontierei Borş, doi bihoreni care transportau carne, fructe și legume în  valoare totală de peste 81.900 lei. „Beneficiarul era o firmă fantomă, înființată în octombrie 2010", a spus Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Produsele au fost confiscate iar conducătorii autovehiculelor au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 16.000 lei, fiecare.

Controale la firme orădene

De asemenea, în urma acţiunilor desfăşurate de echipele mixte de control la trei societăţi comerciale din Oradea, au fost confiscate sute de kilograme de făină de grâu, legume și fructe.  „Administratorii societăţilor comerciale fost sancţionaţi  cu amendă în valoare de 13.500 lei", a spus Ioana Indrieș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite