Europarlamentarul Tokes face apel la discreție în privința divorțului prin care trece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tokes Laszlo
Tokes Laszlo

Deși inițial a refuzat să comenteze subiectul Tokes Laszlo a recunoscut printr-un comunicat de presă că a luat act de intenția de divorț a soției sale. Tokes spune că trăiește „cea mai mare criză și provocare din viața mea" și face apel la discreție, invocând protejarea celor trei copiii ai familiei.

Într-un comunicat de presă europarlamentarul Tokes Laszlo, preot reformat la Biserica Reformată Olosig din Oradea, recunoaște că a lua act de cererea de divorț a soției. "După ce anul trecut, în decembrie, soția mea m-a părăsit și s-a mutat de acasă, săptămâna trecută a înaintat cererea de divorț. Deoarece nu am putut să schimb această situație, sunt nevoit să respect și să iau act de această decizie". Tokes spune că vrea să își apere copiii de scandal mediatic și face apel la discreție. „Ca om care își iubește familia și copiii, trăiesc aceste momente ca cea mai mare criză și provocare din viața mea. Nu doresc ca acest caz să evolueze în spațiul public, deoarece doresc să îmi apăr copiii mei dragi și pe noi înșine de intențiile politice evident dăunătoare și de presa de scandal", afirmă Tokes.

Divorț intentat în 23 martie

Soția lui Tokes Laszlo, Edith, a depus cererea de divorț la Judecătoaria Oradea în data de 23 martie. „Cei doi nu mai trăiau ca soț și soție din prin anii 1990", confirmă avocatul femeii, Kovacs Zsolt. Edith Laszlo a recunoscut că are probleme în căsnicie prima dată în anul 2009, când într-o scrisoare deschisă pentru enoriașii din Timișoara, soția europarlamentarului a precizat că „nu doresc să particip la nicio manifestare aniversară în compania soțului meu Tokes Laszlo, care în decursul celor 20 de ani, în repetate rânduri și-a bătut joc de rezistența mea eroică și renunțarea mea la sine, de odinioară". Citește mai multe detalii în ziarul Adevărul și în ziarul Adevărul de Seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite