INCREDIBIL Etnobotanice ascunse în aproape 3.000 de plicuri. Poliţiştii le-au confiscat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de plicuri conţinând substanţe cu efecte psihotrope au fost confiscate de poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea împreună cu reprezentanţi ai  A.N.S.V.S.A. Bihor, O.J.P.C. Bihor, şi I.T.M. Bihor au efectuat un control la o societate comercială din Oradea, al cărei administrator este un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea bihoreană Râpa.

În urma controlului au fost ridicate şi confiscate 1.643 de plicuri cu diverse produse ce conţin substanţe de tip etnobotanic, iar reprezentanţii A.N.S.V.S.A. Bihor au  dispus suspendarea activităţii societăţii până la obţinerea autorizaţiilor necesare funcţionării.

În aceeaşi zi, un tânăr orădean a fost oprit în trafic, iar în maşina pe care o conducea au fost găsite 1.200 plicuri cu diverse produse ce conţin substanţe de tip etnobotanic. "Produsele etnobotanice au fost ridicate în vederea confiscării", a afirmat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, tot din localitatea Râpa a fost depistat de poliţişti în timp ce avea asupra lui 111 plicuri cu produse etnobotanice, pe care intenţiona să le comercializeze. Tânărul a fost amendat cu 1.500 lei.

"Dacă în urma expertizării produselor se constată că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, cei trei tineri riscă pedepese cuprinse între 2 şi 8 ani", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite