Episcopul ortodox Sofronie Drincec primește colindători doar cu programare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Episcopul Sofronie Drincec
Episcopul Sofronie Drincec

Preasfințitul Episcop ortodox de Oradea, Sofronie Drincec, își așteaptă colindătorii cu poarta închisă. Pentru a-l colinda pe Sofronie Drincec, orădenii trebuie să își facă din timp o programare, altfel rămân la ușa episcopiei. Preasfinția Sa nu primește colindători decât în grupuri organizate, unul singur odată, în timp ce restul orădenilor au accesul înterzis în Palatul Episcopal. 

Nici măcar versurile "Deschide ușa creștine" nu-i impresionează pe reprezentanții Episcopiei Ortodoxe Oradea. Credincioșii care au de rezolvat o problemă la episcopie sau pur și simplu vor să îl colinde pe Sofronie Drincec trebuie să știe că ușa le este închisă, în această perioadă. Astăzi, orădenii nu au avut acces în incinta Episcopei Ortodoxe din Oradea, fără programare. Nici măcar grupurile de colindători nu au fost întâmpinate cu prea mare căldură, fiind sfătuite să își facă programare și să încerce cu altă ocazie. După cum a mărturisit portatul, Preasfințitul primește colindători dacă s-au programat în prealabil.

Colindătorii, pe rând

Chiar și așa, Sofronie nu acceptă să intre mai multe grupuri odată, astfel că aceștia își așteaptă cuminți rândul la poarta episcopiei. „Dacă nu aveți programare nu puteți să intrați. Doar colindătorii au acces acum în episcopie", a spus astăzi portarul. Orădenii care intenționau să îl colinde pe Preasfințit mai au ocazia, însă doar dacă se programează.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite