FOTO Emoţii pentru o viitoare şoferiţă. Camionul pe care-l conducea a luat foc în timpul examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţii puternice pentru o orădeancă care se afla la volanul unui camion, în timpul examenului auto. Camionul pe care-l conducea a luat foc.

Pompierii orădeni au fost solicitaţi, astăzi, în jurul prânzului, să intervină pentru stingerea unui camion. Incidentul s-a petrecut în sensul giratoriu din apropierea aeroportului Oradea, în timpul unui examen auto.

Pompierii au intervenit şi au stins incendiul Pompierii au intervenit şi au stins incendiul Pompierii au intervenit şi au stins incendiul

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

În cabină se afla o femeie, care susţinea examenul pentru obţinberea permisului auto la categoria C, poliţistul şi un alt elev care ar fi urmat să susţină examenul imediat ce termina colega lui.

Poliţistul i-a spus femeii să tragă pe dreapta pentru că sunt probleme la camion. Incendiul, care a izbucnit în timpul mersului, s-a extins cu repeziciune fiind necesară intervenţia pompierilor. Aceştia au reuşit să stingă focul în aproximativ o oră. "Cum eram foarte concentrată la examen nu am auzit nimic. Poliţistul mi-a cerut să trag pe dreapta şi atunci am simţit fum în cabină ", a spsu Ramona Sarca.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Instructorul auto care era cu elevii la examen nu-şi poate explica cum s-a produs incendiul. "Alţi trei elevi au mai susţinut astăzi examenul auto pe acest camion. Inspecţia tehnică este la zi. Chiar nu-mi pot explica împrejurările în care s-a produs incendiul" a spsu instructorul auto.

În urma incendiului cabina,  motorul şi parţial caroseria au fost distruse.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite