Oradea: Baschet: Eliminați din Cupa României (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliștii au pierdut, aseară, 75-84, partida cu CS Otopeni, contând pentru manșa retur a sferturilor Cupei României.

Din cele patru întâlniri programate în acest sezon, baschetbaliștii de la CSM Oradea au pierdut trei dintre ele în compania celor de la CS Otopnei. La aproape două săpătmâni de la partida din campionat, pe care au pierdut dramatic, 80-81, orădenii au bifat, aseară, în Arena Antonio Alexe, un nou eșec, de această dată în sferturile Cupei României. “A fost o dublă foarte disputată și suntem foarte bucuroși că am ajuns în final four, ca în sezonul trecut. Pentru noi a fost ceva mai ușor pentru că am pornit de la +18, având avantajul punctelor câștugate în partida tur, pe teren propriu”, a spus Eugen Ilie, jucătorul ilfovenilor, care a recunoscut că în actualul sezon, CS Otopeni are obiective play-off-ul în campionat și final four în Cupa României.

Cristian Achim, la primul meci pe banca tehnică a orădenilor

Deși nu a început extraordinar partida, CSM a revenit de la 0-6. Câteva minute mai târziu, orădenii aveau să treacă în avantaj 11-10 și au încheiat primul sfert cu 21-19. Pe fondul unor greșeli consecutive, CSM Oradea pierde sfertul al doilea, 18-22, astfel că la pauză, CS Otopeni intră sub avantajul a a două puncte, 41-39. Pe banca tehnică a orădenilor a debutat, aseară, antrenorul Cristian Achim. În ciuda unei prime jumătăți bune, orădenii au cerdat sfertul trei 16-26. Până la finalul partied nu au putut recupera punctele și deși au câștigat ultima parte cu 20-17, au fost eliminați din Cupa României de ilfovenii care s-au impus cu 84-75.

Nicio minune

“Am încercat să schimb în două zile ceva. Jucătorii orădeni au avut foarte multe aruncări libere, din păcate, suferă la finalizare. Își crează ocazii, dar se blochează psihic și nu pot marca. Am lucrat cu ei foarte mult la apărare, dar am de-a face cu o echipă blazată și e cumplit”, a spus Cristian Achim.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite