Tânărul care a vrut să jefuiască un magazin cu pistolul de jucărie a fost eliberat aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânzătoarea Maria Ştefan povesteşte cu groază despre cele întâmplate
Vânzătoarea Maria Ştefan povesteşte cu groază despre cele întâmplate

Orădeanul Florian Demian a încercat să jefuiască un magazin după ce şi-a jucat banii la poker. Tânărul şi-a jucat la jocurile de noroc toţi banii pe care trebuia să-i dea la medicii care au consultat-o pe soţia lui, însărcinată.

Tânărul acuzat de tentativa de tâlhărie din Oradea a mers marţi cu soţia însărcinată la medic, după cum spun anchetatorii. „ Pe ea a lăsat-o să se ducă la medic, iar el a mers şi a jucat la poker şi a pierdut toţi banii”, povesteşte sursa citată.
„De teamă, pentru că nu mai avea bani şi trebuia să dea la medici, s-a hotărât să jefuiască magazinul”, mai spune aceeaşi sursă. Procurorii au considerat că fapta tânărului nu impune cercetarea lui în stare de arest şi au decis aseară să-l lase liber, după ce iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore. Surse din rândul anchetatorilor mai spus că nu este prima dată când Florin Demian şi-a pierdut banii la jocuri de noroc. „A mai pierdut o maşină sau banii de maşină, tot la jocuri”, declară sursa.

Jaf cu un pistol de jucărie
Florin Demian a fost prins marţi seara, de jandarmul orădean Sebastian Hava, în timp ce încerca să jefuiască un magazin alimentar de pe strada Olimpiadei, cu un pistol de jucărie. „Şi-a premeditat intrarea în magazin“, a spus subcomisarul Ioana Indrieş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor. Tânărul a scos un pistol cu care a ameninţat-o pe vânzătoare. „I-a spus să îi dea toţi banii pe care îi are în casă. De douăzeci de ani lucrez în comerţ, dar niciodată nu am auzit de aşa ceva“, ne-a explicat Maria Ştefan, vânzătoare în acelaşi magazin.
Speriată, vânzătoarea a acţionat butonul de panică. „Vroiam să fac cumpărături când am auzit alarma. Am văzut o femeie speriată şi un tânăr care a ieşit în fugă din magazin. L-am prins, iar vânzătoarea a spus că bărbatul avea o armă“, poveşteşte Sebastian Hava, orădean

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite