Elevii și voluntarii orădeni plantează arbori pentru un oraș mai verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea orădeană continuă şi în această săptămână acţiunile din cadrul campaniei de plantări de toamnă. Maine, 14 octombrie, începând cu ora 10.00, 30 de elevi de la Liceul Ady Andre şi 50 de elevi de la Liceul Aurel Lazăr vor planta în zona străzii Sovata, în vecinătatea fostei întreprinderi Metalica, 60 de frasini şi paltini.

Tot mâine va fi demarată o altă acţiune de plantări pe amplasamentul situat în zona Calea Aradului- Pădurice - strada Ogorului, spre Obi. În cadrul acesteia vor fi plantaţi 300 de frasini şi paltini.

Sute de arbori plantați

De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 12.00, reprezentanţii reprezentanții primăriei în parteneriat cu Asociaţia Horia Vuşcan vor planta 500 de stejari şi goruni pe amplasamentele situate în zona Calea Clujului - Pădurice - spre Cartierul Tineretului şi zona Calea Ardului - spre Bricostore.

Orădenii care doresc să se implice în campania de plantări de toamnă iniţiată de municipalitate pot suna pentru înscrieri la numărul de telefon 0722.159.445 - Mircea Stejărean, Şef Serviciu Servicii Publice şi Spaţii Verzi, din cadrul primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite