Elevii sârguincioşi pot câştiga biciclete, jocuri şi enciclopedii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asociaţia Piticot îi premiază pe cei mai buni elevi
Asociaţia Piticot îi premiază pe cei mai buni elevi

Asociaţia Piticot răsplăteşte pasiunea elevilor pentru studiu, prin Concursul Judeţean "Învaţă bine", recompensat cu premii in valoare de peste 5.000 de lei. Prima zi de şcoala coincide cu prima zi de înscrieri la concursul care îşi propune să stimuleze logica, memoria şi spiritul antreprenorial al elevilor de gimnaziu din întreg judeţul Bihor.

Pasiunea pentru învăţătură le-ar putea aduce elevilor bihoreni, pe lângă prestigiu şi satisfacţia cunoaşterii, cadouri consistente, chiar înainte de Moş Nicolae. Elevii sârguincioşi pot câştiga o bicicletă, un joc de masă  şi o enciclopedie completă pentru copii.

Tot ce trebuie este să  participe la concursul "Învaţă bine" şi demonstrează că sunt cei mai buni din Bihor la una dintre disciplinele: matematică, limba şi literatura română, limba engleză, istorie, geografie şi cultură civică - sau arată că au simţ antreprenorial, la secţiunea: "Este afacerea mea".

Concursul „Învaţă Bine" este constituit sub formă de întrebări grilă, concepute special de către o comisie formată din specialişti în disciplinele de concurs. Valoarea totală a premiilor oferite depăşeşte 5.000 de lei.

Pentru educaţie

Concursul judetean "Invata bine" este organizat de către Asociaţia PITICOT, din dorinţa de a dezvolta interesul pentru educaţie şi învăţare. "Alături de familie, educaţia reprezintă elementul de bază al unei societăţi. Considerăm că orice competiţie educaţională este binevenită pentru susţinerea unui mediu de dezvoltare optim al copilului", spune Dorel Puchianu , Director Organizare Evenimente în cadrul Asociaţiei Piticot.

 Obiectivele organizatorilor sunt dezvoltarea spiritului competiţional la elevi, creşterea interesului elevilor şi profesorilor pentru învăţare şi pentru perfecţionare continuă, implicarea cadrelor didactice în activităţi de voluntariat, proiecte sociale, proiecte umanitare şi, nu în ultimul rând, strângerea de fonduri pentru construirea şi amenajarea unui Spital de Pediatrie dotat cu aparatură de ultimă generaţie, în judeţul Bihor.

Cum se fac inscrierile

La concurs se pot înscrie toţi copiii din clasele 5 - 8, din cadrul oricărei instituţii de educaţie din judeţ. Inscrierea se va face on-line, pe site-ul www.piticot.org/invatabine. Perioada de înscriere este 17 septembrie - 17 octombrie 2012. Un elev se poate înscrie la mai multe discipline, prin plata taxei de participare pentru fiecare disciplină în parte.Taxa unică/disciplină este de 20 lei. Concursul se va desfăşura pe 23 octombrie, de la orele 10.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite