Elevii orădeni se folosesc de imaginație pentru a promova voluntariatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au fost premiați pentru modul în care au ales să promoveze voluntariatul
Elevii au fost premiați pentru modul în care au ales să promoveze voluntariatul

Zece elevi orădeni au fost premiați de Asociația Caritah Eparhial Oradea, pentru ideile originale prin care au ales să promoveze voluntariatul în rândul tinerilor.

Patricia Blaga și Ioana Morescu de la Liceul Greco Catolic au primit premiul pentru originalitate, Andrei Novac de la Liceul Lucian Blaga premiul pentru inițiativă, Ioana Chișe, Roxana Chișe și Patricia Bruchental de la Liceul Greco Catolic au fost premiate pentru design și Georgiana Pașcondea, Ionela Piț și Ioana Țurcaș de la Liceul Teoretic Lucian Blaga pentru creativitate. Melania Kokovay de la Liceul cu Program Sportiv a primit premiul pentru talent artistic.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 23-27 mai 2011, scopul ei fiind promovarea voluntariatului în rândul tinerilor orădeni. Metoda aleasă de această dată pentru promovare este una inedită. Elevii care au dorit să se implice  au fost invitaţi să creeze singuri sau în echipă (de maximum 3 persoane), o modalitate de promovare a voluntariatului: un cântec, un desen, un motto, o siglă, un logo, etc.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite