Elevii orădeni se pot înscrie în cel mai mare concurs național de cultură generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii își vor putea testa cunoștințele
Elevii își vor putea testa cunoștințele

Asociaţia Media Kinder lansează cea de-a treia ediţie a Concursului Naţional Media Kinder (CNMK), concurs gratuit de cultură generală, adresat tuturor elevilor din clasele doi- șase, din întreaga țară. CNMK este cea mai mare competiţie şcolară naţională, ca număr de participanţi.

Elevii orădeni pot fi  înscriși până la data de 15 decembrie 2010, de către învățătorii și profesorii lor, conform regulamentului, direct pe site-ul www.mediakinder.ro. Concursul se va desfăşura la data de 24 februarie 2011, pe echipe de elevi, pe fiecare nivel de clasă şi va conţine două probe: un test grilă şi o probă de creaţie.

Premii de 1 Iunie 2011

Toţi participanţii la concurs vor primi câte o diplomă de participare, iar echipele câştigătoare vor fi premiate de ziua copiilor, la 1 iunie 2011. Cea mai bună echipă participantă la nivelul unui judeţ va participa la etapa specială a concursului, care se va desfăşura în luna mai a anului 2011. Echipa câştigătoare a etapei speciale a Concursului Naţional Media Kinder va primi un premiu, în cadru festiv, din partea partenerului oficial al concursului.

Motivați să învețe

Potrivit organizatorilor, CNMK urmăreşte stimularea motivaţiei elevilor pentru învăţare. Copiii formează echipe de câte 3 participanti, iar succesul lor depinde de modul în care comunică și lucrează în echipă.  Concursul atrage anual în competiţie peste 170.000 de elevi din 1.700 de şcoli din întreaga ţară şi se bucură de parteneriatul a 37 de Inspectorate Şcolare Judeţene, precum şi de recunoaşterea Ministerului Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului prin includerea sa în Calendarul Activităţilor Educative.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite