Elevii din Oradea învață să-și planifice cariera alături de studenți din Rusia și Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a învață alături de studenți din străinătate cum să-și planifice cariera. Timp de șase săptămâni ei vor susțin workshop-uri alături de tineri din Polonia, Rusia și Singapore, ajunși la noi în cadrul programului Exchange. Elevii vor învăța și elemente de bază de leadership, cuim să-și construiască un CV și cum să susțină un interviu.

Astăzi, de la ora 14.00 va are loc la la Colegiul Național „Emanuel Gojdu" evenimentul de deschidere al proiectul Grow pentru elevii de clasele a XI a și a XII a.

În Oradea ediţia Grow 1.1 şi 1.2 s-a bucurat de un mare succes în rândul elevilor de liceu astfel la acest evenimentul festiv sunt aşteptaţi în jur de 100 de elevi din 7 licee orădene.

Proiectul naţional Grow are scopul de a ajuta reprezentanţii unei generaţii să-şi dezvolte abilităţi, atitudini şi cunoştinţe, cu ajutorul studenţilor străini veniţi în România.

În Oradea, pe cei 100 de elevi îi aşteaptă 6 săptămâni de pregătire prin intermediul unei serii de 10 sesiuni interactive susţinute în limba engleză de către studenţii internaţionali veniţi în România. Aceşti studenţi au venit din ţări precum : Polonia, Rusia şi Singapore, prin intermediul programului de schimb internaţional de experienţă, numit exchange.

Temele abordate în proiect sunt: Management de proiect, Calea mea vocaţionala, Managementul oamenilor, Oportunităţi în carieră, Negociere, Antreprenoriatul, Relaţionare, Branding personal, Elemente de bază în leadership, CV-ul şi interviul, Dezvoltarea unei atitudini proactive, Managementul timpului

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite