Elevii de la „Ion Bogdan” au învățat despre economisirea apei și mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de gimnaziu de la Școala „Ion Bogdan" din Oradea au învățat de la reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Crișuri despre importanța economisirii apei și protecția mediului.

Întâlnirea elevilor cu reprezentanții administrației bazinale a avut loc astăzi și face parte dintr-o serie de acțiuni comune propuse de colectivul profesoral al școlii. Proiectul a fost iniţiat de profesori ai şcolii în colaborare cu Administraţia Bazinală de Apă Crişuri. Coordonator de proiect este doamna prof. Balazs Eva în colaborare cu directorul Surla Ioan, Zaha Paula şi Todoruţ Eva. „Azi a fost o  actiune de informare şi conştientizare a elevilor claselor V-VIII în ceea ce priveşte importanţa apei în viaţa noastra, urmând o a doua etapă în care elevii împreuna cu profesorii vor igienizeză cartierul Oncea", aspus Raluca Negruț, purtătorul de cuvânt al Administrației Bazinale de Apă Crișuri.

Obiectivele proiectului sunt de conştientizare a elevilor asupra infuenţei factorilor distructivi asupra mediului si formarea deprinderilor de a economisi apa şi de a ocroti natura.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite