Elevii Colegiului Economic Partenie Cosma au spus NU tutunului și drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul în care colegiul a fost implicat va lua sfârșit în cadrul unui amplu curs festiv desfășurat mâine. Alături de elevii de la Partenie Cosma vor sta și profesorii impliocați în proiect, ai școlilor partenere. Jurizarea proiectului va avea loc la începutul lunii iunie.

În perioada 30 martie - 15 mai s-a derulat proiectul „Viaţa are prioritate: Spune NU tutunului şi alcoolului" iniţiat de Colegiul Economic „Partenie Cosma" Oradea în cadrul concursului naţional de proiecte antidrog „Împreună".

Luni, 17 mai 2010, de la ora 13:00 va avea loc în sala festivă a Colegiului Economic închiderea festivă a proiectului. Vor participa profesorii implicaţi în proiect ai şcolilor partenere - Liceul de Artă, Liceul Teoretic „Lucian Blaga", Şcoala Generală „Dacia" - reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean. De asemenea, vor participa şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog Bihor, parteneri în proiect.

Elevii din echipa de proiect vor prezenta întreaga desfăşurare a proiectului, după care se vor acorda diplome.

Proiectul iniţiat de Colegiul Economic „Partenie Cosma" va fi jurizat în perioada 1-12 iunie în cadrul etapei judeţene a concursului, faza naţională urmând a avea loc, ca şi în anii precedenţi, în luna septembrie la Năvodari.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite