Elevi de la Liceul Ady Endre și de la Școala Ioan Slavici, preveniți despre traficul de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Liceul Ady Endre și de la Școala cu clasele I-VIII Ioan Slavici vor fi vizitați astăzi de către polițiști din cadrul Compartimentului Poliției de Proximitate. Scopul vizitelor este unul de prevenire a elevilor cu privire la pericolele traficului de persoane și la delincvența juvenilă.

Polițiștii de proximitate vor discuta cu liceenii în pauza de la orele 11.40. „Poliţişti din cadrul Compartimentului Poliţiei de Proximitate împreună cu reprezentanţii Centrului Regional Oradea al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane vor desfăşura o activitate cu caracter educativ - preventiv la Liceul Ady Endre, pe tema prevenirii traficului de persoane", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. .

Prevenire

De la orele 12.00, polițiști din cadrul aceluiași compartiment vor fi prezenţi la Şcoala cu clasele I - VIII Ioan Slavici, din strada Calea Clujului nr. 188, pentru o activitate cu caracter educativ - preventiv, pe tema prevenirii delincvenţei juvenile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite