Electrocentrale Oradea intră în retehnologizare: încălzire cu gaz și apă termală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, începând cu data de 1 augist niciun orădean nu va mai putea avea contract de furnizare a încălzirii cu altă firmă înafară de Electrocentrale. Asta pentru că CET-ul intră în retehnologizare , iar orădenii se vor încălzi de acum încolo cu gaze naturale și cu apă termală.

Singurii care vor mai putea să aibă contract cu altă companie decât Electrocentrale vor fi cei care sunt clienți ai Distrigaz Vest.
Dacă proiectul este aprobat în ședința de consiliu local de astăzi, o serie de investiții se vor face în retehnologizarea Electrocentrale, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Astfel, orădenii vor ajunge să se încălzească cu gaze naturale și cu apă geotermală.

Planul de măsuri propus prevede ca Electrocentrale Oradea să preia întreaga producție disponibilă de energie termică rezultată din exploatarea apei geotermale. De la 1 august 2011 (data intrării în vigoare a Planului de măsuri), în Oradea doar CET-ul va avea dreptul de a distribui energie termică.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite