Ecologizări și expoziții de obiecte reciclabile în Oradea, de ziua Mondială a Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o săptămână copiii și adolescenții din Oradea vor demonstra că sunt iubitori de natură.  Tinerii s-au oferit voluntari în a demonstra că natura merită grija noastră. Ei vor ecologiza spații verzi din Oradea și își vor demonstra talentul creând obiecte din materiale reciclabile.

Pentru că în 5 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, primăria Oradea și Agenția pentru Protecția Mediului Bihor organizează activități care au ca temă centrală protejarea pădurii.  Astefl, din 1 iunie în holul primăriei vor fi expuse desenele elevilor participanţi la concursul având ca temă „Lucrurile bune pe care ni le oferă pădurea.

Tot în holul primăriei, orădenii vor putea admira obiecte din materiale reciclabile realizate de elevii Liceului Greco-Catolic și de elevii Liceului de Artă. Adolescenți vor expune inclusiv obiecte realizate din deșeuri de echipamente electrice și electronice.

În data de 2 iunie tinerii vor trece la ecologizarea Păduricii de pe Calea Clujului.

În data de 6 iunie, între orele 11.00 și 12.00 se vor distribui obiecte şi flayere educative în faţa Primăriei.

În data de 7 iunie, de la ora 12.00, în în Sala Mare a Primăriei va avea loc premierea câştigătorilor concursului de desene şi a câştigătorilor concursului „Colectarea selectivă şi eco estetica Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite