Eclipsa de soare de azi, moment de răscruce și schimbări în viața publică și politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Importante schimbări în viața publică și politică se pot întâmpla în urma eclipsei de soare de azi. Eclipsa parțială de soare a fost prima vizibilă și în Oradea de cinci ani, următorul eveniment de gen fiind așteptat peste 15 ani.

CITEȘTE AICI CUM SUNT INFLUENȚATE ZODIILE DE ECLIPSĂ

Ziua de patru ianuarie și-a demonstrat importanța atât pentru astronomii cât și pentru astrologii orădeni. Eclipsa parțială de soare produce schimbări în toate planurile. „Ultima eclipsă parțială de soare care a putut fi observată din Oradea a avut loc în anul 2006", ne-a explicat astronomul Marin Bita. „În general, eclipsele de soare influențează mișcările tectonice dar pot avea influențe. De această dată nu se vor resimți efecte, fiind o eclipsă parțială", spune astronomul.  La nivel astrologic însă, specialiștii susțin că se produc schimbări care ne vor urmări și în următorii ani.

Avertisment pentru zodiile de foc și de aer

Eclipsa de Soare prevestește schimbări în viața publică, schimbări politice și afectează în general latura masculină. Efectele acestui fenomen sunt mult mai puternice cu o săptămână înainte și o săptămână după data la care au avut loc. „ Efectele Eclipsei de Soare pot dura  între șase luni și câțiva ani, în funcție de câte ore a durat fenomenul", spune Livia Tăutu.  Astfel, eclipsa de astăzi va avea influențe timp de aproape trei ani. Fenomenul  va influența aspecte legate de sănătate,relaționare în iubire,afaceri, sau prietenii.  Aceste aspecte vor fi îmbunătățite pentru nativii din zodiile Taur,Fecioară,Pești și Scorpion. În aceste domenii pot avea necazuri nativii din Berbec,Balanță,Rac și Săgetator, care trebuie să fie atenți la ce contracte sau parteneriate vor să încheie.

Eclipse de lună în 2011

 Anul acesta vor avea loc și două eclipse totale de lună, în 15 iunie și în 10 decembrie.  Eclipsele de Luna afectează trăirile, afective, sentimentele și emoțiile. Ele vor favoriza nativii din Berbec, Balanță, Vărsător și Leu și pot crea probleme nativilor din Săgetător, Taur, Fecioară și Pești.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite