Echipa de polo CSM Digi Oradea, campioana națională, are un nou antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de polo CSM Digi Oradea are un nou antrenor, începând de astăzi. Toth Laszlo (43 de ani) a luat locul antrenorului Cornel Gordan, demis săptamâna aceasta de comitetul director al echipei.

Comitetul a hotărât înlocuirea conducerii tehnice a echipei de polo CSM Digi Oradea, respectiv a antrenorului Cornel Gordan. Motivele care au stat la baza acestei decizii, ţin de faptul că stragegia antrenorului nu mai corespundea cu strategia şi obiectivele viitoare ale echipei de polo. „Totodată, decizia de înlocuire a fost determinată şi de tensiunile dintre jucători şi conducerea tehnică, ajungându-se până acolo, încât o parte din jucători şi-au exprimat intenţia de a părăsi echipei de polo CSM Digi Oradea. În această situaţie s-a luat horărârea de a păstra şi de a ţine unită echipa şi de a merge înainte cu un alt antrenor", a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Oradea, Florin Birta.

Noul antrenor este Toth Laszlo, are 43 de ani, a participat ca jucător la trei olimpiade, a colaborat foare mult cu loturile naţionale ale echipei maghiare şi este cunoscut în lumea sportivă ca având o bună reputaţie. „În continuare, ne dorim ca în acest an, să accedem în cadrul în cadrul cupelor europene, având ca obiectiv principal semifinala cupei Len, dacă nu chiar finala cupei", a mai spus Florin Birta. CSM Digi Oradea a câștigat al 5-lea titlu consecutiv de campioană națională la polo.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite