Oradea: EXCLUSIV S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: EXCLUSIV S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor
Oradea: EXCLUSIV S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor

Un tânăr de 19 ani a fost găsit mort azi-noapte, în apartamentul în care locuia în chirie, alături de colegii de șantier. În biletul de adio Ciprian Rusușoru nu a dat prea multe explicații. A spus doar că nu mai putea face față problemelor.

Ciprian Rusușoru urma să împlinească douăzeci de ani, dacă nu s-ar fi și-ar fi luat duminică propria viață. S-a spânzurat de conducta de încălzire din holul apartamentului de pe Aleea Călinului. Locuia acolo în chirie, de circa două luni, de când lucra la firma Mercantil din Arad. Echipa din care făcea parte este responsabilă cu instalațiile antiincendiu,  pe șantierul de la Era Shopping Park din Oradea.

Sâmbătă a fost la ștrand

Născut în Orăștie, Ciprian locuia la Arad, provenind dintr-o familie cu părinți divorțați. La Arad avea o iubită, potrivit celor spuse de colegii de serviciu cu care împărțea apartamentul. Era nou în echipă însă nu părea să fi avut probleme de integrare. Sâmbătă a fost la ștrandul Ioșia cu colegii, seara petrecând-o la o partidă de cărți.  Colegii săi de apartament erau plecați acasă, la Arad. Întorși la muncă luni dimineața, au aflat tragedia care s-a întâmplat în locuința lor, pe care nu au apucat încă să o vadă. Cu toții spun că le este groază să intre în apartament. “E oribil. A lăsat un lucru rău în urma lui, o moarte nesănătoasă. Vom lua apă sfințită și lumânări”, ne-a spus Balazs Karol, unul dintre colegii de apartament, în această dimineață, pe șantierul de la Era Shopping Park.

Găsit de colegul de apartament

Nimeni nu înțelege ce l-a determinat pe tânărul de 19 ani să-și ia zilele. “Ciprian a fost găsit de colegul său Alex Naghiu, singurul care a rămas în Oradea și nu a plecat acasă la Arad, în noaptea de duminică spre luni. Lăsase un bilet de adio, în care își explica gestul. Spunea că nu mai rezistă problemelor, fără a preciza însă despre ce fel de probleme era vorba”, povestește Marin Valiciuc, șeful echipei. Din cele spuse de colegii săi, Ciprian nu bea decât ocazional și nu avea datorii. Șeful lui a spus că era un copil bun, care nu făcea probleme. Cu prietena sa nu părea să se certe mai mult decât alte cupluri, dar nici nu vorbea foarte mult despre lucruri intime. “Nu-mi vine să cred că a făcut așa o prostie. Ce probleme putea să aibă la vârsta lui?!”, se întreabă încă șocat Marian Ciprian, colegul care l-a văzut ultima oara duminică, la amiază. “Vineri seară mi-a părut supărat. L-am întrebat ce are și a zis că e ok. Am jucat cărți și a râs toată seara, ostentativ parcă. Sâmbătă am fost împreună la ștrand. Duminică dimineața, pe la 10, am băut o cafea și apoi l-am lăsat în drum spre casă, în jurul orei 12.20. Dacă aș fi știu ce are de gând l-am fi luat cu noi la ștrand”, povestește Marian Ciprian, amintindu-și cum Ciprian a spus că nu are niciun rost să dea 6 lei pentru a face o baie la Ștrandul Ioșia.

S-a spânzurat de conductă

Potrivit informațiilor primite de la Gabriel Mihalache, medic primar legist șef la Serviciul Județean de Medicină Legală, în urma autopsiei s-a constatat că Ciprian Rusușoru a murit ca urmare a spânzurării. Decesul a fost înregistrat cu data de 6 iulie 2009.


 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite