EXCLUSIV ADS ORADEA Spovedania unui asasin plătit al mafiei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Închis de aproape şase luni la Oradea, Gabor Cosimo, membru al organizaţiei mafiote 'Ndrangheta, dezvăluie regulile nescrise ale mafiei, într-un roman autobiografic pe care vrea să-l lanseze în România. Gabor Cosimo s-a pocăit şi lucrează la o carte despre transformarea sa, din asasin cu sânge rece, în creştin.

Mafiotul italian Gabor (fost Scaglione) Cosimo provine dintr-o familie bogată, tatăl său fiind şeful unei brigăzi de pompieri, iar mama sa proprietara unui magazin. „M-am născut într-o familie catolică, creştină. Eram mic atunci când mi-am pus o dorinţă şi am făcut un pact cu diavolul, cerând putere, bani şi o viaţă frumoasă, în schimbul promisiunii că nu voi fi liniştit vreodată", îşi aminteşte italianul în vârstă de 39 de ani, reţinut de către poliţiştii orădeni în luna februarie a acestui an, după ce autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pe numele său. El se afla în România de aproximativ un an, fiind căsătorit şi având o firmă, la Petroşani.

Prima spargere l-a făcut mai bogat cu 20.000 de euro

Gabor Cosimo povesteşte în romanul autobiografic cum şi-a început viaţa de mafiot la vârsta de 16 ani, când a spart o bancă împreună cu unchiul său. Au furat atunci 100.000 de euro, din care el s-a ales cu 20.000.

Citeşte despre regulile nescrise ale „oamenilor de onoare” din mafia italiană, în săptămânalul ADS Oradea, care poate fi găsit de astăzi, la chioşcuri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite