EXCLUSIV ADS Mamă şi fiică, judecate la Oradea pentru trafic cu cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana H. şi mama ei, Teodora Chişe, ambele din Oradea, sunt judecate la Tribunalul Bihor pentru trafic internațional de droguri. Minora este acuzată de procurori că a adus cocaină în țară, după care a vândut-o unor investigatori sub acoperire.

Minora a fost trimisă în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Oradea după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce vindea 25 de doze de cocaină, unui investigator sub acoperire. În dosar este judecată și mama fetei, Teodora Chișe, pentru trafic internațional de droguri. Anchetatorii sunt convinși că Teodora ar fi fost "capul", cu toate că ea încearcă să pună totul pe seama fiicei ei. Potrivit procurorilor, cazul este cu atât mai grav, cu cât în Oradea cocaina este un drog rar întâlnit, datorită prețului mare de aproximativ o sută de euro pe gram. ADS Oradea vă prezintă povestea minorei și cum a ajuns să vândă droguri de mare risc, la doar 14 ani.

Citiţi întreaga poveste a orădencei acuzată de trafic cu cocaină la doar 14 ani în săptămânalul ADS Oradea, pe care-l găsiţi începând cu 30 iunie la toate chioşcurile din oraş.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite