Băieţii de la Hotel FM au plecat astăzi spre Germania pentru concursul Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia României la concursul Eurovision 2011 a plecat astăzi spre Germania. Repetiţiile pentru prima semifinală au început deja la Dusseldorf de duminică, 1 mai, însă ţara noastră va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, aşa că băieţii de la Hotel FM vor avea prima repetiţie abia miercuri dimineaţa.

Potrivit PR-ului TVR Mariana Rusen,  programul artiştilor de la Hotel FM este în mare parte stabilit şi cuprinde atât programul oficial al organizatorilor, cât şi cel stabilit de echipa din TVR.

Astfel, David, Gabriel şi Alex vor avea, pentru semifinala din 12 mai, două repetiţii în 4 şi în 8 mai, repetiţii ce vor fi urmate de discuţii tehnice şi de o conferinţă de presă. La aceste acţiuni se adaugă participarea la ceremonia oficială de deschidere a concursului Eurovision 2011, programată să se desfăşoare duminică, 7 mai.

Programul băieţilor va mai cuprinde, în afară de aceste activităţi, numeroase alte întâlniri cu presa, cu fanii, participarea la câteva programe sociale în care vor fi însoţiţi de echipe de jurnalişti, precum şi câteva reprezentaţii pe care Hotel FM le vor susţine la Dusseldorf în faţa publicului larg şi a presei. În plus, este în pregătiri avansate şi organizarea unei întâlniri a artiştilor noştri cu românii care trăiesc în zona oraşelor Dusseldorf şi Koln.

Cu toate că România va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, românii din întreaga lume vor putea urmări la TVR toate cele trei competiţii, transmise în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional  în 10, 12 şi 14 mai, începând cu ora 22.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite