Joburi în UE prin EURES Bihor: se caută bucătari în Italia și recepționeri în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care vor să scape de criza din România pot aplica pentru un loc de muncă în străinătate, prin biroul EURES de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor. Agenția anunță locuri de muncă vacante pentru români, în țări precum Italia, Spania, Anglia sau Danemarca.

Potrivit informațiilor transmise de către AJOFM Bihor, aplicatorii de pardoseli industriale pot candida pentru un job în Spania. În Italia se caută persoane care să muncească în structuri  hoteliere, în calitate de animatori turistici. Pe lângă cele 30 de posturi de animatori, hotelurile din Italia angajează și șase muncitori în bucătărie. Tot în sistemul hotelier se caută angajați și în Bulgaria, fiind scoase la concurs 30 de posturi de recepționeri.

EURES

În Danemarca sunt oferite 30 de posturi pentru stagiari, pentru îngrijirea animalelor. În Anglia se caută asistenţi sociali şi farmacişti. Medicii chirurgi pot încerca să obțină un loc de muncă în Suedia.  Mai multe informații sunt disponibile la sediul EURES din Oradea sau la numărul 0259.433.346.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite