Duminică noaptea s-a reluat traficul greu în Ungaria, tirurile pot trece în țara vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul greu în Ungaria a fost reluat duminică noaptea, după ce vineri dimineață a fost oprit din cauza Zilei Ungariei. Pentru a face față numărului mare de TIR-uri care așteptau să treacă granița în țara vecină, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră a mărit numărul polițiștilor de frontieră în Borș.

Șoferii de TIR care au dorit să iasă din țară prin punctul de trecere al frontierei din Borș au avut de așteptat un weekend întreg. Ziua Națională a Ungariei i-a împiedicat pe aceștia să intre pe teritoriul țării vecine, fiind nevoiți să staționeze în parcările special amenajate.

Conducerea IJPF a anunțat că la relurarea traficului greu pe teritoriul maghiar a suplimentat personalul care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, atât pe sensul de ieşire din ţară, cât şi pe cel de intrare, tocmai pentru a nu sufoca traficul în vămi. În situaţia în care există nemulţumiri cu privire la modul în care este efectuat controlul la trecerea frontierei, participanţii la trafic pot suna la numărul de telefon unic 021.9590.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite