Drumurile naționale din Bihor, județ la granița cu Vestul, arată mai rău ca drumurile comunale (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Așa cum se poate vedea în fotogaleria postată pe oradea.adevarul.ro, drumurile naționale din Bihor sunt sub orice critică. Fie că este vorba de drumul care duce la Satu-Mare, cel spre Deva sau șoseaua spre Cluj-Napoca.

Situația este cu atât mai gravă cu cât drumurile din județul Bihor sunt primele de care dau străini care intră la noi în țară dinspre Ungaria.

Dă CLICK aici pentru o FOTOGALERIE cu drumurile naționale din Bihor, pline de gropi

"Drumul spre Satu - Mare este groaznic. Plin de gropi, inclusiv în județul Satu Mare, până după orașul Carei. Am fost în weekend la Baia Mare și am mers în medie cu 60 de kilometri la oră, însă au fost porțiuni pe care nu am putut circula cu mai mult de 30 de kilometri. Ai impresia că drumul s-a terminat și ești în câmp", a povestit pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, Ciprian Țarta. Potrivit orădeanului, drumul Oradea - Baia Mare ar putea fi parcus în două ore jumătate, dacă drumul ar fi bun. În starea în care e drumul la ora actuală ai nevoie de mai bine de patru ore.



Pe drumul spre Satu - Mare se circulă cu cel mult 60 de kilometri la oră

Dn 19 Oradea - Satu Mare

Nici cei care circulă spre Deva nu au o misiune mai ușoară. Drumul este plin de cratere și nu există niciun semn că cineva ar avea intenția să-l repare.



Drumul spre Deva este un calvar pentru șoferi

"Până anul trecut drumul Oradea - Cluj a fost cel mai bun din județ. Și din câte îmi aduc aminte a fost reabilitat în urmă cu câțiva ani. Nu înțeleg cum la noi drumurile se distrug de la un an la altul. Cineva ar trebui să plătească pentru asta. Nu e normal ce se întâmplă. Cel care face o lucrare la drumuri ar trebuie să garanteze pentru ea zeci de ani", spune Dan Mateuț, șofer profesionist.



Așa arată drumul spre Cluj Napoca

DN 76 Oradea - Deva DN 1 Oradea - Cluj Napoca

Autoritățile județene au anunțat că în câteva zile vor începe reparațiile la toată rețeaua de drumuri județene din Bihor. "Se vor executa pietruiri, burduşiri și plombări", a anunțat Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor. "De drumurile naționale nu răspundem noi", a declarat astăzi președintele CJ Bihor, Radu
Țîrle.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite