Se circulă greu pe Drumul Național 76, Oradea - Deva, din cauza căderilor de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumuri inzapezite
Drumuri inzapezite

Pe drumul Oradea - Deva, aproximativ 50 de kilometri, se circulă foarte greu din cauza ninsorii. Reprezentanții Companiei de Drumuri Naționale spune că utilajele au ieșit pe drumuri și nu sunt probleme. Cu toate astea, șoferii au reclamat starea proastă a drumurilor.

"De la Oradea spre Beiuș, până pe la Brătești, adică în jur de 50 de kilometri nu este nici urmă de utilaje, iar șoseaua este acoperită cu zăpadă.  Circulăm cu cel mult 45 de kilometri la oră. Drumul este acoperit cu zăpadă și cu polei. Foarte interesant, de la Brătești încolo, cum ne apropiem de munte, drumurile sunt curățate și e plin de utilaje", a declarat Ioan Costa,  un orădean care se află în trafic pe drumul Oradea - Deva.

Potrivit Poliției Rutiere, în județ se circulă în condiții de iarnă, stratul de zăpadă de pe șosele este de circa un centimetru, însă nu sunt blocaje. Reprezentantul Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi a dat asigurări că utilajele lucrează pentru înlăturarea zăpezii de pe drumurile naționale. "Nu se poate curăța dintr-o dată. Pe toate drumurile sunt echipaje și au fost atuncate materiale antiderapante, însă zăpada continuă să cadă", a spus Pițurcă. "Am primit și noi sesizări de la șoferi că este blocată Piatra Craiului. Un inginer de la noi este acolo și a spus că nu este nicio problemă, că este curățat. Așa sunt șoferii", a explicat Pițurcă sesizările cu privire la starea proastă a drumurilor din Bihor. Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor a declarat că se va interveni și pe drumurile județene, imediat ce se va opri ninsoarea. "Există un termen de intervenție, la nivelul 1 este de trei ore de la oprirea ninsorii, la nivelul 2 de opt ore și la nivelul trei de 12 ore", a spus Jacan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite