Dramă într-o familie din Bihor: o fetiță s-a înecat într-o groapă cu apă din curtea vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță de numai doi ani și jumătate, din localitatea bihoreană Beznea, a murit ieri, după ce a alunecat într-o groapă cu apă, din curtea vecinilor. Mama sa a găsit-o prea târziu, viața copilei neputând fi salvată.

Citiţi şi: A murit în timp ce muncea la negru în curtea şefului Comunitarilor din Râmnic

Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, drama s-a petrecut luni, la orele amiezei. „C.M.A., de 25 de ani, din localitatea bihoreană Beznea, a sesizat I.P.J. Bihor prin apelul de urgenţă 112 că fetiţa sa de 2,5 ani, pe care o lăsase să se joace în curtea locuinţei, a fost găsită înecată într-o groapă cu apă din curtea locuinţei învecinate", spune Alina Dinu.

Apă pentru stingerea varului

Potrivit acesteia, poliţiştii din Aleşd şi Bratca s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că micuţa s-a deplasat în curtea locuinţei vecine, care nu este locuită, iar accesul între cele două locuinţe se face printr-o portiţă improvizată de lemn. „Decesul s-a produs după ce fetiţa a alunecat într-o groapă cu apă, care era folosită în mod curent pentru stingerea varului, casa respectivă fiind în construcţie", informează Alina Dinu.

Asfixiere prin înec

Corpul neînsufleţit al victimei a fost supus necropsiei, stabilindu-se că decesul s-a produs ca urmare a „asfixiei mecanice prin înec". „În cauză nu sunt suspiciuni de omor", subliniază Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite