Oradea: Dragoste cu năbădăi, potolită de mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Dragoste cu năbădăi, potolită de mascați
Oradea: Dragoste cu năbădăi, potolită de mascați

Forțele de ordine au prevenit vineri seară un scandal de proporții la Marghita, unde 13 țigani din Recaș veniseră hotărâți să o recupereze pe soția unuia dintre ei.

Că dragostea mobilizează oamenii au dovedit-o vineri seară 13 persoane de etnie rromă din Recaș, județul Timiș, care s-au deplasat la Marghita, în Bihor, pentru a o aduce înapoi în căminul conjugal pe soția unuia dintre ei. Alarmată că va fi dusă cu forța la bărbatul pe care l-a părăsit, femeia și-a alertat cunoștințele și forțele de ordine, astfel încât la sosirea grupului din Timiș, pregătit de scandal, polițiștii erau deja la fața focului, gata să o apere pe fugară.

Amendați
 „Pentru ca lucrurile să nu degenereze, a fost solicitată intervenția mascaților, astfel încât scandalul s-a stins înainte să înceapă”, a spus azi dimineață Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. Aceasta a precizat că toț alaiul a fost amendat cu câte 1.500 de lei, pentru constituirea în grup, în conformitate cu legea 61 din 1991.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite