Oradea: Două spectacole la preț de unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Două spectacole la preț de unu
Oradea: Două spectacole la preț de unu

Teatrul de Stat Oradea face promoție la spectacolele Teorism și Cerere în Căsătorie. Orădenii care vor cumpăra bilet la prima piesa, vor intra gratuit la cea de-a doua.

"Spectatorii care achiziţionează bilete pentru spectacolul "Terorism" din data de 25 octombrie 2009 (ora 18:00, Casa de Cultură a Sindicatelor) vor beneficia de intrare gratuită la piesa "Cerere în căsătorie", din 30 octombrie 2009 (ora 18:00, Sala Studio). În plus, pentru fiecare bilet cumpărat la cele două piese, spectatorii vor primi un bilet gratuit", se arată într-un comunicat de presă al Teatrului de Stat Oradea.

Spectacolul "Terorism" înfăţişează în şase acte o demonstraţie despre condiţia umană contemporană şi despre unul din sentimentele sale fundamentale, teroarea. Spectacolul nu vorbeşte despre actele de violenţă care sunt înregistrate în cărţile de istorie, ci despre terorismul mărunt, invizibil, care se manifestă în cele mai banale situaţii şi acţiuni.Până la urmă, nu actul terorist de pe aeroport (plasarea unei bombe) se dovedeşte cel mai devastator, ci unul provocat din indolenţă de omul obişnuit, terorizat de propria-i frustrare.

Cerere în căsătorie” se înscrie în linia proiectului „Cehov la Sala Studio”, urmând pieselor scurte „Între noi, actorii”, „Tragedian în infern” şi „Ursul”. Piesa "Cerere în căsătorie” vine în continuarea spectacolului „Ursul” din stagiunea trecută, utilizând aceeaşi distribuţie şi elemente regizorale înrudite.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite