Oradea: Două semestre de nota zece pentru bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Două semestre de nota zece  pentru bursă
Oradea: Două semestre de nota zece pentru bursă

Până vineri, studenţii care au avut media 10 timp de două semestre consecutiv pot aplica pentru a beneficia de bursa de performanţă oferită de Universitatea Oradea din bugetul propriu. Anul

Până vineri, studenţii care au avut media 10 timp de două semestre consecutiv pot aplica pentru a beneficia de bursa de performanţă oferită de Universitatea Oradea din bugetul propriu.
Anul acesta, Universitatea Oradea oferă zece burse de performanţă, în valoare de 300 de lei studenţilor sau masteranzilor care, pe lângă faptul că au media 10, se pot lăuda cu performanţe în domeniul ştiinţific, cultural-artistic sau sportiv. Săptămâna trecută, Senatul Universităţii Oradea a aprobat ca numărul semestrelor în care aplicanţii să fi avut media 10 să fie modificat de la trei la două, consecutiv.

Puţini corespund
Potrivit informaţiilor primite de la Monica Hava, secretara prorectorului Elena Bonchiş, foarte puţini studenţi corespund cerinţelor. „Anul trecut au beneficiat doar două persoane, ambele de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei”, a spus în această dimineaţă Monica Hava. Anul acesta, preşedintele studenţilor din Senatul Universităţii a solicitat ca bursele de performanţă să fie acordate pe an universitar, nu calendaristic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite