Două tiruri şi un microbuz, implicate într-un accident, în apropiere de Oşorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie ar fi putut să aibă loc duminică, în zorii zilei, pe DN 1, în afara localităţii bihorene Oşorhei. Un şofer din Călimăneşti, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit un alt tir şi un microbuz.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, şoferul vâlcean, în vârstă de 43 de ani,  a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autotren cu semiremorcă înmatriculat în judeţul Braşov, condus de către un braşovean în vârstă de 38 de ani, şi un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, condus de către un bărbat de 27 de ani, din Brăila. În urma impactului puternic, microbuzul s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar autotrenul a ajuns în şanţul situat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare.

 La spital

În urma accidentului rutier, şoferul care a provocat accidentul a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la spital pentru investigaţii de specialitate. Cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite