Două aparate de fitness exterior, la dispoziţia orădenilor iubitori de mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care nu frecventează sălile de fitness, fiindcă preferă să facă mișcare în aer liber, își vor putea completa gama de exerciții pe care le fac în parcuri, cu ajutorul a două aparate de fitness. Acestea au fost donate municipalității de către firma Dupex.

Potrivit informațiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, lucrările de montare a două aparate de fitness în aer liber au început vineri. Un aparat va fi disponibil  la intrarea în Parcul Seleuş, iar al doilea în zona Podului Sovata (înspre Splaiul Crişanei).

Completează spațiile de agrement

Aceste aparate au fost donate municipiului de către firma Dupex. „Aparatele ele vin ca o completare la spaţiul de agrement şi relaxare, amenajat de Primăria Oradea în Parcul Seleuş, dar şi pe malul Crişului Repede între Podul Densusianu şi Podul Decebal", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea. Vineri s-a lucrat la suprafaţa de prindere a acestor aparate destinate mişcării în aer liber, urmând ca săptămâna viitoare, aparatele să fie aduse şi montate efectiv în aceste locuri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite