Trei persoane rănite, printre care şi doi copii, în urma unui accident în apropiere de Oşorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite astăzi în urma unui accident petrecut în afara localităţii bihorene Oşorhei. Din primele informaţii este vorba de doi copii şi un adult, care se aflau într-un autoturism BMW înmatriculat în Italia. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări.

UPDATE  ora 19.00 Poliţiştii au stabilit că autoturismul BMW venea dinspre Tileagd, în spatele rulotei marca Fiat. La un moment dat a încercat să depăşească rulota, moment în care a acroşat-o. În urma impactului, rulota s-a răsturnat pe şoseau, iar BMW-ul s-a răsturnat la câţiva metri pe câmp. Din primele cercetări, şoferul BMW-ului se face vinovat de accident. Acesta venea din Italia, în timp ce ocupanţii rulotei, un neamţ şi o româncă, veneau din Germania şi mergeau spre Târgu Mureş.

"Doi copii şi un adult sunt răniţi, însă din primele informaţii cei trei nu par să aibă răni grave. Nu s-a stabilit deocamdată cum aparţine vina. În accident au fost implicate două autoturisme", a declarat subinspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor. Potrivit martorilor, cea de-a doua maşină implicată, un Fiat cu rulotă, s-a răsturnat pe şosea, în timp ce autoturismul BMW a ieşit în câmp, în urma impactului. Poliţiştii fac cercetări.

Vom reveni cu detalii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite