Două formaţii au cântat în locul Andreei Bănică, la Zilele Diosigului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihorenii care sperau să o vadă pe Andreea Bănică în concert la Diosig, cu ocazia celei de-a cincisprezecea ediţii a evenimentului „Zilele Diosigului", au trebuit să se mulţumească duminică seară ascultând cântecele altor interpreţi, având în vedere că diva din fosta trupă Exotic a plecat din ţară şi nu a mai putut onora contractul semnat încă din primăvara acestui an.

Pentru a nu fi acuzaţi că le-ar fi tras ţeapă bihorenilor, impresarul care a semnat contractul cu Primăria Diosig s-a angajat să-i trimită pe Nick Kamarera şi pe David Deejay feat Dony, pentru a umple spaţiul lăsat gol de solista Andreea Bănică, care a fost, iniţial, cap de afiş. „Joi am fost anunţaţi că Andreea Bănica nu va mai veni la Diosig, fiindcă ar fi plecată în India", a spus Pantea Şandor, unul dintre organizatorii evenimentului. „În schimbul ei, am primit alţi doi interpreţi, la acelaşi preţ", a spus Pantea.

Sport şi distracţie

Prima zi a festivalului a debutat cu un campionat de handbal, urmat de un concurs internaţional de gătit la ceaun, care s-a desfăşurat în Parcul Castelului Zichy. Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate de către Primăria Diosig, ceremonia fiind urmată de un spectacol cu dansuri populare, româneşti, maghiare şi ţigăneşti.  „Cireaşa de pe tort" a fost concertul lui Connect-R, care a încins atmosfera sâmbătă seară, reuşind să adune un public pe circa 3.000 de persoane. Duminică, bihorenii din zona Diosig au admirat o paradă de atelaje şi spectacole de dansuri şi au dansat pe muzica lui Nick Kamarera şi David Deejay feat Dony.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite