Doi bihoreni condamnați pentru tâlhărie și înșelăciune au ajuns, astăzi, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi infractori au ajuns la Penitenciarul din Oradea
Cei doi infractori au ajuns la Penitenciarul din Oradea

Pe numele unuia dintre ei, Judecătoria Cluj Napoca a emis un mandat de arestare după ce bărbatul a fost condamnat la doi ani pentru înșelăciune. Acesta era dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

Un tânăr de 23 ani din Oradea a ajuns la închisoare după ce magistrații eliberaseră pe numele său mandat de arestare. "Bărbatul a fost depistat, marți, pe raza municipiului Oradea. El este condamnat la patru ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliției. În perioada 2008-2009, Iuliu Claudiu Rotundu a comis 16 furturi din mai multe societăți comerciale. Tânărul a intrat prin efracție în câteva biserici, Camera Notarilor Publici sau sediul forului județean de fotbal d eunde a sustras bunuri în valoare de peste 50.000 lei.

Urmărit internațional, depistat în Oradea

Makai Miklos era dat în urmărire internațională după ce înșelase mai mulți clujeni. Judecătoria Cluj Napoca a emis pe numele său mandat de arestare și l-a condamnat la doi ani de închisoare. Miklos în vârstă de 42 ani a fost prins ieri de polițiștii de la Compartimentul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care l-au depus la Penitenciarul Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite