Doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce furau gaz butan dintr-un marfar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea
Oradea

Trenul marfar staționa în gara din Valea lui Mihai. Înarmați cu un dispozitiv special, bărbații au reușit să extragă gazul butan dintr-un vagon și au umplut opt butelii pe care urmau să le vândă.

Suspecții au fost identificați noaptea trecută în gara din Valea lui Mihai. "În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, în jurul orei 24.00, agenţii de poliţie din cadrul Formaţiunii de Siguranţă Publică şi Patrulare i-au prins în flagrant pe cei doi bărbați, în timp ce sustrăgeau gaz butan din vagonul unui tren staţionat în gară", a spus inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Butelii românești încărcate cu gaz pentru Ungaria

Din documente reiese că transportul de gaz butan urma să ajungă la o societate comercială din Ungaria. Însă până în momentul reținerii, cei doi bărbați au reușit să încarce o parte din gaz în opt butelii. "Suspecții aveau asupra și un dispozitiv special confecțional pentru a putea extrage gazul din recipientul în care era transportat", a precizat Alina Dinu. Unul dintre suspecți cunoștea foarte bine zona de vreme ce avea domiciliul în Valea lui Mihai. Acum atât el, cât și partenerul său vor fi cercetați pentru furt calificat.  

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite